3391 Kilometre

3391 KİLOMETRE

Sinemaseverlerin büyük bir heyecanla bekledikleri, Beyza Alkoç’un 3391 Kilometre adlı kitabından sinemaya uyarlanan film, yüksek beklentisi sebebiyle sinemacıların yüzünü güldürdü. Sinemacılar, kitap hayranlarının, filmin fragmanlarrına ve paylaşılan görsellere yoğun ilgi göstermesi ve yorumların ‘vizyon tarihinin iple çekilmesi’ yönünde olmasından dolayı ön satış kararı aldı. Yoğun istek üzerine 12 Ocak’ta vizyona girecek olan 3391 Kilometre filminin 5 Ocak’tan itibaren ön satışı olacağını duyuran sinemacılar, sektörün de hareketlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

Konu: İzmir, ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan 18 yaşında bir gençtir. Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir. İzleyiciyi Fransa ve Türkiye arasında, tam 3391 kilometrelik mesafelik bir aşka tanık eden film, birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan, birbirlerine bu kadar uzak ama bir o kadar da yakın olan iki insanın hikâyesini konu alıyor.

OTTO Entertainment ve Böcek Films’in yapımcılığında, yönetmenliğini Deniz Enyüksek’in üstlendiği, film, Paris, İstanbul ve İzmir üçgeninde 5 haftada çekildi. Çekimler için en az adı kadar yol yapılan film, başarılı oyunculuklar ve zengin prodüksiyonu ile sinema izleyicisine iyi bir seyirlik vadediyor.

Yönetmen: Deniz Enyüksek
Oyuncular: Derya Pınar Ak, Ahmet Haktan Zavlak, Cavit Çetin Güner, Selin Türkmen, Gülin İyigün, Ogün Kaptanoğlu, Melda Bekcan, Hakan Pişkin, Murat Danacı
Senaryo: Fulya Özcan
Yapım: OTTO Entertainment, Böcek Films
Yapımcı: Melih Dinçer
Yapım Koordinatörü: A. Dorukhan Erdoğdu
Yardımcı Yönetmen: Sevgi Sezgin
Tür: Aşk
Süre: 110 dakika
Gösterim Tarihi: 12 Ocak 2024
Dağıtım: A90 Pictures
Otto Entertainment – Böcek Films

Fragman: