Hayati Tehlike

BİR FIRINCI KÜREĞİYLE,YEDİ DÜVELE KAFA TUTAN ADAM

Oyuncu Kadrosu, Hikayesi, temposu ve prodüksiyonuyla bu yılın en iddialı komedi filmerinden biri olan “HAYATİ TEHLİKE” Konuk oyuncularıyla da süpriz sahnelere imza attıyor.
Adı: Hayati Soyadı: Tehlike…
Konyalı bir etli ekmekçi olan Hayati Tehlike’nin süt kardeşinin intikamını almak için Ajan olup Rus mafyasını çökertmeye çalışmasını anlatan film, kahkaha tufanına dönüyor.
Hikaye ve Senaryosu Baykut Badem tarafından yazılan ‘HAYATİ TEHLİKE’ nin yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Serdar Işık üstleniyor. Müziklerinde ise Mehmetcan Erdoğan imzası bulunuyor.

HİKAYE
Hayati, Polis olan süt kardeşi Utku’yu (Anıl İlter), sokak mafyasından kurtulmak için dükkanına çağırır. Utku, Sokak mafyası (Erkan Petekkaya) tarafından vurulunca Hayati, Utku’nun yarım kalan operasyonunu tamamlamak için yemin eder. Bir Rus baron olan Vitel’i (Şota) yakalaması gerekmektedir. Adama ulaşmak için Vitel’in kızı Linda’yı (Öznur Serçeler) kendine aşık atmeye karar verir. Böylece Vitel’in damadı olacak ve adamı yakalatabilecektir. Ancak Konyalı etli ekmekçi Hayati Tehlike için ajan olup adam yakalamak çok karmaşık bir plandır. Bu planda ona emniyet’in özel biriminden Amir (Altan Erkekli), Teo (Burç Kümbetlioğlu) ve Sadi (Billur Yılmaz) yardımcı olmaya çalışsa da asıl yardımı Ukraynalı bir kadın ajan olan Ajan 42’den (Zeynep Şahin) alacaktır.
‘BÜNYAMİN’ VE ‘KOPTAGEL’KARAKTERLERİYLE KOMEDİ SEYİRCİSİNİN SEVGİLİSİ OLAN
TOYGAN AVANOĞLU’ NUN CANLANDIRDIĞI ‘HAYATİ TEHLİKE’ KARAKTERİ FENOMEN OLMAYA ADAY.
Daha önce ‘Güzel Köylü’ dizisinde Konyalı damat ‘Bünyamin’e’, ‘Hanımköylü’ dizisinde minibüsçü ‘Koptagel’e’ can vererek fenomen olan Toygan Avanoğlu, bu dafa yine bu iki karakterin de yaratıcısı ‘Baykut Badem’ tarafından yazılan ‘Hayati Tehlike’ karakterine can verecek.

Bir yanıt yazın